КОРАБНО АГЕНТИРАНЕ

Нашите опитни агенти се грижат за всички формалности по престоя на един кораб в български пристанища. Ние предлагаме всички видове услуги, без ограничения, главните са:

  • Свободна практика
  • Товарни документи
  • Надзор на товарните операции
  • Митнически формалности
  • Организиране на бункеровка, снабдяване с питейна вода, резервни части и провизии
  • On hire и off hire организиране
  • Сървейърски услуги
  • други

Уреждането на свободна практика, взаимодействията с местните имиграционни власти, гранична полиция и пристанищни оператори, осигуряване на медицинска и дентална помощ при нужда и като цяло пълно и адекватно реагиране на всички нужди на Капитана или Собственика на кораба са част от другите услуги, които агенцията ни предлага на своите принципали.

Предлагаме и уреждане на визи, пътуване и смени на екипажи на специални цени. Агенцията ни поема ангажимент и за договаряне на ниски цени на доброкачествени провизии и резервни части от местни снабдители. Разполагаме с технически суперинтендант в нашия офис, който оказва полезно съдействие на място относно всякакви технически проблеми възникнали по време на престоя на кораба. Като допълнение само трябва да отбележим, че полагаме всички усилия и осигуряваме акуратна и навременна доставка на резервни части и консумативи.


КОРАБОРЕМОНТ

Винаги сме на вашите услуги за всякакъв вид кораборемонт. Усърдието на нашите служители ни е спечелило международна репутация за точна, ефикасна и качествена услуга. Компанията ни предлага обширни ремонти, възможности за преустройство на кораби и всякакви услуги свързани с това.

Денонощния труд и непрекъснатите работни смени осигуряват минимален престой за един кораб по време на ремонта му. Нашите клиенти понякога получават работници от завода, които се оказват по-запознати с естеството на работа от собствения им екипаж. От малък ремонт по време на рейс до преустройство на кораб или до планови класови ремонти или специален сървей, работата се извършва ефикасно и на конкурентни цени.

Ние предлагаме подмяна на метал, бластиране SA1 и SA2, резервни части и работилници и цехове където се провеждат всякакви видове ремонти на главни и спомагателни дизелови двигатели, въздушни и фреонови компресори, топлообменници, всякакъв вид помпи, както и горивни помпи високо налягане, дюзи, презаливане на лагери и т.н. При предоставяне от Ваша страна на ремонтна ведомост ще можем да върнем наша ценова оферта.

Не се колебайте да ни позвъните и да проверите заетостта и възможностите на нашите заводи.